Цими вихідними будівельники встановлять новий прогін мосту / instagram.com/shuliavskiimost

Столичний проспект Перемоги в районі Шулявського мосту буде перекритий для проїзду усіх видів транспорту з опівночі 13 жовтня до вечора 14 жовтня.

Прес-служба Київської міської держадміністрації уточнила терміни перекриття руху у зв’язку зі спорудженням Шулявського шляхопроводу.

Читайте такожПатрулюватимуть цілодобово: у Київ на День захисника України стягнуть 6 тисяч правоохоронців

Відео дня

Зазначається, що цими вихідними будівельники встановлять новий прогін мосту – споруду вагою 400 тонн, розміром 36 на 30 метрів.

«Для монтажу споруди повністю перекриють рух проспектом Перемоги на перетині з вулицею Вадима Гетьмана. Заборона руху всіх видів транспорту діятиме з 00:05 13 жовтня (неділя) до 22:00 14 жовтня (понеділок)», - йдеться у повідомленні.

У КМДА звертають увагу, що маршрути громадського транспорту також будуть змінені у вказаний період перекриття проспекту.

Раніше у КМДА повідомляли, що перекриття руху транспорту в районі Шулявського мосту заплановано з 22.00 12 жовтня до 05.00 ранку 14 жовтня.

Як повідомляв УНІАН, у КМДА прогнозували, що перший етап з будівництва нової конструкції Шулявського мосту буде завершено до кінця поточного року.

Загальна вартість реконструкції становить 830,12 млн грн, тривалість будівництва - 17 місяців.