У поліції назвали основну версію вбивства / фото УНІАН

Поліція в якості основної версії вбивства адвоката Святослава Пархоменка, якого 10 листопада застрелили в лісі на Житомирщині, розглядає конфлікт між браконьєрами та єгерями.

Читайте також"Полювання - зручна ситуація": інший адвокат підозрюваних у вбивстві Вороненкова про загибель колеги

Про це розповіла речниця Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко, коментуючи загибель адвоката, який захищав підозрюваних у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, передає «Обозреватель».

Відео дня

За словами Ващенко, у відділок поліції з місця події були доставлені всі учасники конфлікту, крім травмованого чоловіка, якого госпіталізували в лікарню. Він поки давати свідчення не може, оскільки перебуває у вкрай важкому стані.

"Учасники, які були доставлені у відділення поліції, засвідчили, і їх версії мало чим відрізняються один від одного, що це конфлікт, який виник між єгерями та мисливцями, які перебували в приватних угіддях і не надали ліцензію на полювання саме в цих угіддях. Між ними розгорівся конфлікт і під час конфлікту було зроблено кілька пострілів", – повідомила представниця Нацполіції.

Поліція вилучила зброю, з якої було здійснено постріли. Це мисливська рушниця, зареєстрована в установленому порядку, і незареєстрований пістолет "Браунінг".

"Поліція розслідує кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" і "незаконне поводження зі зброєю". Розглядаються всі можливі версії, але поки що найочевиднішим є конфлікт між єгерями та браконьєрами", – зазначила Ващенко.