Сергій Олійник загинув 2, 5 роки тому, захищаючи свого сина / скріншот

Після 2,5 років з дня вбивства учасника АТО Сергія Олійника у центрі столиці, суд досі не виніс вирок у справі.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожДо останнього допомагала військовим: в Опитному трагічно загинула у вогні знаменита баба Маша (відео)

Шевченківський райсуд столиці продовжує розглядати справу обвинуваченого Анатолія Чівікова у тому, що поблизу Золотих Воріт на очах десятків очевидців він убив Олійника.  Нападник накинувся на нього з ножем, коли АТОвець заступився за свого сина. Той грав на вулиці на електронному піаніно, а п’яний зловмисник намагався забрати у хлопця гроші.

Сьогодні мав би бути вирок, але судове засідання перенесли на 17 грудня. Єдине, що підозрюваному продовжили запобіжний захід – ще 2 місяці він залишається під вартою.

Захисники підозрюваного кажуть, що будуть подавати апеляцію і вони хочуть змін у складі суддів. Рідні загиблого вважають, що захист Чівікова намагається затягнути розгляд справи.

Підозрюваного Анатолія Чівікова затримали 2,5 роки тому буквально через годину після вбивства АТОвця. Правоохоронці знайшли Чівікова на горищі власного будинку, де він переховувався – його одразу відправили за ґрати.

Чівіков стверджує, що йому тоді заважала гучна музика – він живе неподалік від місця, де син загиблого постійно грав. Власне, через це, коли він був напідпитку, і стався конфлікт. Зараз він каже, що не скоював злочину і має бути ще один ніж.