Свою поїздку житель Донецька почав від Путилівського мосту / скріншот з відео

Житель Донецька розповів про те, що трафік в місті після окупації в рази зменшився, і тепер дістатися на автомобілі з околиці до центру можна всього за 11 хвилин.

Відео поїздки він виклав на Youtube.

Свою поїздку донеччанин почав від Путилівського мосту, який був підірваний у 2014 році, в Київському районі. За його словами, до війни на трасі був дуже щільний трафік, а тепер автомобілів практично немає.

Відео дня

«На роботу реально неможливо було потрапити. На роботу багато спізнювалися, хто жив на півночі міста. Їм доводилося іноді по 1,5 години стояти в заторах... Зараз порожньо», – сказав він

Далі чоловік проїхав по проспекту Київському. За його словами, перед «Євро-2012» були виділені значні кошти, щоб привести до ладу і облагородити проспект. Він проїхав повз автосалон «Форд», показавши, що салон не працює, а розбиті вікна в ньому зачинені фанерою.

Читайте такожЖодної душі: мешканець окупованої Горлівки показав порожній центральний парк (фото)

За словами донеччанина, раніше на пр. Київському було складно зняти приміщення під бізнес, а зараз там працюють тільки деякі магазинчики.

Також в кадр потрапили ТРЦ «Донецьк Сіті», будівля, де раніше розташовувалася обласна податкова служба, дитяча травматологія, «Олімпійський», торговий центр «Білий лебідь», який в даний час не працює, бібліотека ім. Крупської, драмтеатр. Поїздку чоловік завершив в самому центрі міста, біля площі Леніна.

Донеччанин повідомив, що їхав у будній день практично порожніми вулицями приблизно зі швидкістю 50 км/год, зупиняючись на світлофорах і іноді трохи прискорюючись. Дорога від Путилівського мосту до площі Леніна в центрі міста зайняла у нього всього 11 хвилин.