У Нових Санжарах відзначили День народження однієї з евакуйованих з Китаю українок / Фото: facebook, Zoryana Skaletska

У медцентрі в Нових Санжарах Полтавської області, де на обсервації перебувають евакуйовані з Китаю люди, сьогодні відсвяткували день народження 24-річної українки.

Читайте такожСкалецька вперше зустрілася з евакуйованими з Китаю громадянами (фото, відео)

Про це повідомила міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька в Facebook.

Відео дня

«А у нас знову свято: Ольга святкує 24-й день народження! Торт, повітряні кульки і - найголовніше - прекрасний настрій є. Міцного здоров'я, справжніх друзів, любові і яскравих подій вам, Ольго! Будьте щасливі!" - написала Скалецька.

Вона також виклала на своїй сторінці фотографії зі святкування, і на них можна побачити, що всі евакуйовані - в медичних масках, а Скалецька - в цьому медичному «скафандрі».

Як повідомляв УНІАН, наприкінці грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу COVID-19.

20 лютого 45 українців і 27 іноземців, евакуйованих з Уханя, помістили на 14-денну обсервацію в медичному центрі «Нові Санжари» на Полтавщині.

Їх обсервація має завершитися 5 березня.

За словами заступника міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, всі, хто перебуває на обсервації, здорові і очікують її завершення.