Канал ПЛЮСПЛЮС і МОЗ України підготували ролик про те, чим зайнятись вдома дітям на карантині (відео)

Дитячий телеканал ПЛЮСПЛЮС, на замовлення МОЗ України та Товариства Червоного Хреста України, підготував анімаційний ролик, де Трикутя, Квадрик і Кружко розповідають, що дитина може зробити, щоб провести карантин з користю.

У ролику зібрані такі «супергеройські» поради для дітей як: підтримуй близьких через інтернет або телефоном; знищуй мікроби – допоможи батькам прибратися вдома; дай батькам можливість трошки відпочити; щодня дізнавайся щось цікаве та розповідай друзям; бути розумником круто – вчасно роби домашні завдання; щодня роби зарядку та пий багато води.

«Цей ролик є продовженням «супергеройського» проекту телеканалу ПЛЮСПЛЮС. Де ми допомагаємо дітям віднайти в собі сили простими кроками, не лише боротись з вірусом, але і отримати плюс від карантину шляхом запропонованих нами дій. Ми сподіваємось, що серія наших роликів допоможе батькам побудувати з дітьми місток довіри та разом насолоджуватись часом проведеним вдома», – наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів групи 1+1 media.

Нагадаємо, що цей ролик є продовженням серії роликів про дитячу «суперсилу» перед вірусом. Раніше ПЛЮСПЛЮС підготував анімаційні ролики про те, як поводити себе дітям, щоб не заразитись коронавірусом та серію зарядок для дитячої активності вдома.