Полиция / Фото УНИАН

 У Львові за порушення правил дорожнього руху правоохоронці затримали майора поліції, який перебував за кермом автомобіля BMW у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області, в ніч з 14 на 15 січня, працівники патрульної служби на вулиці Львова зупинили автомобіль BMW, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці запідозрили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Також поліцейські встановили, що чоловік є працівником поліції Львівщини.

Читайте такожВ Одесі підпалили фітнес-клуб, де тренувалися бійці АТО і поліцейські (відео)

Відео дня

Як повідомив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, за фактом керування працівником поліції транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння призначено службову перевірку.

«За кермом автомобіля перебував працівник Сихівського відділу поліції Львова. Я дав вказівку провести службову перевірку. На підставі результатів перевірки будемо приймати рішення – жорсткі й безкомпромісні. Для працівника поліції така поведінка неприпустима», - зазначив Загарія.