Ювелирные украшения / mosday.ru

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Миколаївській області, оперуповноважені Управління кримінальної поліції спільно з працівниками служби внутрішньої безпеки провели комплекс заходів зі встановлення осіб грабіжників ювелірного салону в центрі Миколаєва в березні цього року і сьогодні вночі затримали трьох підозрюваних, двоє з яких, 1991 і 1985 р. н., виявилися діючими співробітниками поліції охорони.

Читайте такожНа Рівненщині продавець шваброю прогнала озброєного грабіжника

"Правоохоронцями було встановлено, що спільники домовилися про реалізацію награбованого на території сусіднього регіону. Злочинці ретельно підготувалися, взявши з собою понад 200 найменувань ювелірних виробів, ваги і зброю, але поліцейські затримали нападників при спробі виїхати рейсовим автобусом з території автовокзалу", - повідомили в поліції.

Відео дня

Отримавши дозвіл суду, поліцейські провели обшуки за місцями проживання затриманих, в ході яких виявили зброю, яка, за попередніми даними, було використано під час вчинення розбійного нападу. Вилучене направлено на експертизу.

Читайте такожУ РФ співробітники банку відмовилися віддати гроші грабіжникові: він образився і пішов

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання запобіжних заходів підозрюваним.

"Правоохоронцями встановлені місця реалізації частини викрадених золотих виробів, а декілька ювелірних прикрас злочинці залишили для себе особисто, не забувши при цьому і своїх рідних, подарувавши їм цінні подарунки", - повідомили в поліції.

Як повідомляв УНІАН, у березні поточного року троє злочинців у масках увірвалися до приміщення ювелірного магазину і, погрожуючи охоронцеві та продавцю зброєю, заволоділи коштовностями, спричинивши збитки закладу на загальну суму більш ніж 1 млн. грн.