Наразі встановлюються обставини та причини ДТП / Фото vn.npu.gov.ua

У Вінниці в дорожньо-транспортній пригоді загинуло четверо людей.

Як повідомили УНІАН у Національній поліції України, аварія сталася сьогодні, 29 травня, о 04.10.

Читайте такожВ Харькове произошло тройное ДТП (фото)

"За попередньою інформацією, сталося дотикове зіткнення автомобіля "БМВ-525", який рухався по вул. Брацлавській в м. Вінниці, з автомобілем "ВАЗ-21015" служби таксі. В результаті іномарка виїхала за межі проїзної частини та зіткнулася з будівлею магазину "Лакомка"", - йдеться в повідомленні.

Фото vn.npu.gov.ua
Фото vn.npu.gov.ua
Фото vn.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП від отриманих травм на місці події загинув водій "БМВ-525", 29-річний вінничанин, та троє пасажирів іномарки: 29-річний житель Вінниці та дві дівчини віком 23 років, одна з яких проживала в обласному центрі, інша – в Тростянецькому районі, повідомили в поліції.

Читайте такожДорожный форс-мажор: масштабное ДТП в Голосеевском районе Киева парализовало движение авто (фото, видео)

Крім того, йдеться в повідомленні, 21-річна рідна сестра загиблої дівчини з Тростянецького району у тяжкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні. У потерпілої констатували закриту черепно-мозкову травму та політравму.

Слідчо-оперативною групою поліції проведено огляд місця події. Наразі встановлюються обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).