pravda.com.ua

Про це Українській правді повідомили очевидці. За повідомленням присутніх на місці події, під вікнами триповерхової будівлі за вказаною адресою підпалили шини, також присутні невідомі з транспарантами"Інтер" - агент Кремля".

Читайте такожПрикордонники не впустили в Україну росіянина, що працює на каналі "Інтер"На місце інциденту прибули пожежні машини, поліція та машина швидкої допомоги.  З будівлі евакуюють людей. 

Фото: Жвген Попов / FacebookФото: Жвген Попов / Facebook

Рух тролейбусів та іншого транспорту на частині дороги до метро "Дорогожичі" обмежено.

Разом з тим у "Твіттері" ресурс "АвтоКиев" повідомляє, що пожежа - на вул. Щусєва, 22. "Рух у бік метро "Сирецька" перекрито", - зазначено у повідомленні. 

Між тим, начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у місті Києві повідомила, що "близько 16:30 поліція отримала виклик на вул. Щусєва про те, що невідомі особи палять шини під офісом телевізійноі продакш-студіі. На місце вирушили автопатрулі поліціі та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліціі. З'ясувалося, що група з приблизно 20 осіб, прийшла до будівлі, встановила туристичні палатки та принесла шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку. Почалася пожежа, причину і осередок якої буде встановлено після продення експертизи", - повідомила вона, додавши, що подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

"На місці працюють пожежники, експерти і слідчо-оперативна група. Із будівлі евакуювали працівників. Кількох учасників події доставили в управління поліції для всновлення їх анкетних даних та надання пояснень. Після проведення перевірки слідчі нададуть правову кваліфікацію цій події", - підсумувала вона.

pravda.com.ua