Нацполіція просить столичну адміністрацію прийняти розпорядження / УНІАН

Національна поліція України звернулася до КМДА з пропозицією обмежити продаж алкогольних напоїв, окрім пива в пластиковій тарі, на час проведення Євробачення. Про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат Київради Олександр Пабат.

Читайте такожОрганізатори Євробачення-2017 показали головну арену конкурсу (фоторепортаж)

"У Києві не пити... Від міста знову хочуть обмежень на продаж міцних напоїв. На цей раз Нацполіція просить столичну адміністрацію прийняти рішення, розпорядження «Про заборону реалізації пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних і слабоалкогольних напоїв, столових вин...» до Євробачення. "Сухий закон" пропонується ввести з 4 по 15 травня на території Євромістечка (Хрещатик) та з 8 по 13 травня на території, прилеглій до МВЦ", - написав він.

Відео дня
facebook.com/olexandr.pabat

Як відомо, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" пройде в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня.

Забезпечувати правопорядок під час проведення міжнародного конкурсу будуть 10 тисяч поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії, працівників Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.