Facebook

У цьому році День знань не обійшов стороною і сім'ю відомої співачки Світлани Лободи. 1 вересня її шестирічна дочка Єва вперше пішла в школу.

Співачка виділила день в щільному гастрольному графіку, щоб розділити з дочкою радісну подію і розповіла, як дівчинка ставиться до важливого етапу в житті, пише видання "Лиза".

«Єва до всього в житті ставиться з великою цікавістю. Їй завжди хочеться спробувати щось нове. Школа для неї — це чергова пригода».

Відео дня

На співбесіді при вступі у навчальний заклад, комісія зазначила, що дитина розвинений не по роках і вже знає програму до 3-го класу включно.

Читайте також"Шантаж і беззаконня": в Одесі знову скасували концерт Лободи

А от музику Єва поки вивчає з викладачами вдома. За словами Лободи, дівчинка з великим завзяттям освоює дитячий рояль, який отримала в подарунок на день народження, сама пише пісні, грає на гітарі, барабанах, а також щодня вчить нові вірші та багато танцює.

Світлана пообіцяла, що як тільки дитина адаптується до загальноосвітньої школи, Єва відразу піде в музичну школу, як мама буде освоювати кілька музичних інструментів.