фото УНІАН

Сьогодні після 15:00 в Калинівку і довколишні села, які знаходяться від неї в 5-км зоні, після завершення обстеження піротехніками населених пунктів, буде організовано повернення евакуйованих людей у свої домівки. Про це повідомляється на сайті Вінницької ОДА.

"З прибуттям населення почнеться відновлення енерго - та газопостачання. Навчально-виховний процес у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах розпочнеться з 2 жовтня поточного року", - сказано в повідомленні.

Читайте такожТурчинов: Начальник Генштабу повинен понести відповідальність за вибухи в Калинівці

Відео дня

В ОДА наголосили, що ситуація в зоні надзвичайної ситуації нормалізована, відбуваються поодинокі вибухи, які не становлять загрози для місцевого населення.

Як повідомляв УНІАН, інформація про пожежу та вибухи на військовому складі в Калинівці внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 113 Кримінального кодексу (диверсія).

Сьогодні головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що, за даними слідства, в день вибухів на складі боєприпасів у Калинівці на території області не було диверсійних груп і безпілотних літальних апаратів.