Ялинка розповіла, чому так любить Москву. / скріншот

У бесіді з журналістами видання Meduza українська співачка Єлизавета Іванців, яка переїхала в Росію і більше відома під сценічним ім'ям Йолка, заявила, що для неї дім стала Москва. У тому числі, коли артистку запитали, де саме знаходиться дім, про який вона говорить,  співачка сказала, що йдеться про Москву.

Читайте такожЛобода розповіла про плани виїхати до США

«Тут мені дуже добре. Ще 15 років тому мене намагалися лякати тим, що в Москві ніхто мене не захоче приймати. Однак за ці 15 років я обросла справжньою родиною. Як мені може бути тут погано?» - здивувалася співачка. Також Іванців розповіла, за що вона так любить Москву.

Відео дня

«Це місто допомогло мені реалізуватися. Саме тут мене назвали співачкою, і тут я, як і раніше, в процесі втілення моєї основної мрії в життя», - підкреслила артистка.

Навіть після анексії Криму та початку військових дій на Донбасі багато представників української естради не тільки не припинили свої гастролі на території держави-агресора, але і отримають там музичні нагороди. Зокрема, зовсім нещодавно нагороди в Росії отримали Світлана Лобода та Ані Лорак.