Сьогодні вранці в центрі Києва в автомобілі, припаркованому біля готелю «Інтерконтиненталь», що знаходиться навпроти столичного главку міліції, було затримано трьох чоловіків, озброєних автоматами Калашникова.

Про це УНІАН повідомили у Центрі громадських зв’язків Головного управління МВС України у м. Києві.

Як зазначили в ЦГЗ, близько 10.15 по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що біля готелю припарковано позашляховик «Лексус», в якому перебувають підозрілі особи. Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю, які прибули на вказане місце, затримали трьох чоловіків, в яких знайшли три автомати системи Калашникова та 6 магазинів, споряджених набоями калібру 5,45 мм.

Відео дня

Чоловіків затримано для встановлення їхніх осіб. Також правоохоронці з’ясовують, чи мали вони дозволи на володіння зброєю, яку направлено на балістичну експертизу.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у столичному готелі «Інтерконтиненталь» розпочалась триденна ХІ Міжнародна конференція з експортного контролю, організована спільно Україною, США і Європейським Союзом. Участь заході беруть 250 осіб з близько 70 країн.