Державтоінспекція має намір звільнити з органів внутрішніх справ джанкойського інспектора Федора ШКАБЕРІНА після проведення службового розслідування за фактом появи в Інтернеті відео, знятого на камеру мобільного телефону, з нецензурною лайкою на адресу водія автомобіля.

Про це сьогодні повідомила прес-служба ДАІ Криму.

Як передає кореспондент УНІАН, в Інтернеті з`явилося відео розмови водія з державтоінспектором джанкойської ДАІ. Автомобіліст просить даїшника повідомити причину зупинки машини. Інспектор починає сперечатися з водієм і двічі заявляє, що, був би він зараз цивільною особою, то "набив би є...о" автомобілістові.

Відео дня

Керівництво кримської ДАІ проводить службову перевірку. Ф.ШКАБЕРІНА на час розслідування усунуто від виконання службових обов`язків, а після нього буде звільнено.

Начальник Кримського управління ДАІ Володимир ЗАГИНАЙЛО заявив, що Державтоінспекція не має наміру захищати працівників-хамів.

"Позбавлялися і позбавлятимемося. Стосовно них вживаються найжорсткіші заходи реагування - аж до звільнення", - сказав В.ЗАГИНАЙЛО.

Так, за даними Державтоінспекції Криму, 5 інспекторів звільнили з початку року з органів внутрішніх справ за хамство і грубість, 6 - притягнуто до суворої дисциплінарної відповідальності.