Василь Фаринник

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.Фаринник заявив в коментарі журналістам.
«Труп Мазурка йому (охоронцю) не пред'являвся на впізнання, оскільки це не передбачено процесуально. Труп пред'являвся на впізнання лише родичам», - сказав В.Фаринник, додавши на уточнююче запитання, що за фотографією охоронець впізнав «караванського стрілка».

Як повідомляв УНІАН за посиланням на ТСН, що у програмі "Українські сенсації" головний свідок у справі про стрілянину в "Каравані" Павло Феденков заявив правоохоронцям, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв у них.

Зазначалося, що П.Феденкова викликали на упізнання, однак труп Я.Мазурка йому не показали, показали лише фото трупа з моргу. І на цих фото П.Феденков стрільця не впізнав.

Відео дня

Сам П.Феденков спілкуватися із журналістами відмовився.

Водночас, дружина Я.Мазурка Людмила повністю впевнена, що ховала свого чоловіка, але так само вона впевнена, що до стрілянини в "Каравані" він непричетний.

Довідка УНІАН. 26 вересня 2012 року в ТРЦ «Караван» у Києві невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і ще одного тяжко поранив.

Міліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

5 жовтня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що особа злочинця встановлена, і вживаються заходи щодо його затримання. За його словами, вбивцею охоронців є уродженець Львівської області, 1974 року народження, Я.Мазурок.

7 листопада в Києві було знайдено мертвим чоловіка, схожого на Я.Мазурка. За попередніми даними міліції, чоловік наклав на себе руки, вистріливши собі в скроню з пістолета. У МВС уточнили, що в одязі самовбивці було знайдено паспорт на ім'я Я.Мазурка.

8 листопада Управління зв'язків із громадськістю МВС України повідомило, що відбитки пальців рук загиблого ідентичні слідам пальців рук, «вилученим при огляді місця вбивства трьох охоронців ТРЦ «Караван».