Благодійний фонд 'Безмежні можливості': сила соціальної відповідальності

Благодійні організації відіграють важливу роль у суспільстві, допомагаючи людям від медицини до освіти. Одеський фонд "Безмежні можливості" розпочав свою роботу з відкриття інклюзивного пляжу для людей з інвалідністю, а потім розширив свою соціальну проблематику, допомагаючи людям, які постраждали від війни і просто тим, хто перебуває у важкій життєвій ситуації. У суспільстві дедалі більше людей розуміють важливість соціальної відповідальності, і "Безмежні можливості" – це яскравий приклад того, як одна людина може змінювати на краще життя багатьох.

В епоху нестабільності людям як ніколи потрібна опора. Саме такою підтримкою став благодійний фонд "Безмежні можливості", створений у 2021 році Юрієм Дегасом, одеським меценатом та бізнесменом. Головний принцип, закладений в основу фонду – це прагнення створити сприятливе соціальне середовище з цінностями добра та піклування про тих, хто його потребує найбільш. На цій принципіальній основі сформулювали свою місію: розвивати ці високі цінності у суспільстві та створювати механізми допомоги людям. А це означає створення рівних можливостей для самореалізації та втілення мрій, незалежно від соціального статусу чи фізичних обмежень.

За понад рік війни фонд "Безмежні можливості" став не лише важливим інструментом розв'язання соціальних проблем, а й одним із символів добра та справедливості в Україні.

Відео дня

З чого все почалося?

Одним із перших проектів, реалізованих благодійним фондом "Безмежні можливості" стало відкриття інклюзивного пляжу. Це місце, де кожен може насолоджуватися морським відпочинком незалежно від своїх фізичних можливостей.

Благодійний фонд 'Безмежні можливості': сила соціальної відповідальності

Це 4500 м2 комфорту та безпеки для кожного. Компанія DEGAS GROUP на чолі з Юрієм Дегасом всього за 7 місяців спорудили з нуля унікальний для України, доступний та безкоштовний для всіх простір на березі моря.

Пляж обладнано з урахуванням потреб людей з інвалідністю: встановлено обладнання для інвалідних візків, тому на пляжі можна легко пересуватися.

Місце, де абсолютно кожен почуватиметься комфортно та в безпеці. Інклюзивний пляж фонду "Безмежні можливості" – це яскравий приклад того, як соціальна відповідальність та турбота про людей можуть стати важливим елементом суспільного життя. Завдяки таким проектам люди, які обмежені в можливостях почуваються більш включеними до суспільства. 

Так вперше в Одесі та в Україні з'явилася територія рівних можливостей та унікальна громадська інфраструктура. Інклюзивний пляж став справжнім проривом у створенні рівних умов для людей з інвалідністю, тому був неодноразово відзначений нагородами та преміями.

Діяльність фонду у воєнний час

З початком повномасштабної війни благодійний фонд зосередив свої цілі на наданні допомоги нужденним людям, насамперед тим, хто постраждав від війни у різних регіонах України. Проєкти фонду "Безмежні можливості" було реалізовано в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Донецькій областях.

Благодійний фонд 'Безмежні можливості': сила соціальної відповідальності

Підтримка людей, які постали перед труднощами у своєму житті, та допомога у їхньому подоланні – головні завдання фонду. Це необхідна медична допомога та реабілітаційні послуги для постраждалих.

Благодійний фонд "Безмежні можливості" реалізує проєкти, спрямовані на підтримку людей з інвалідністю, дітей, людей похилого віку та переселенців. А це: підтримка на всіх рівнях, допомога у навчанні та працевлаштуванні, соціальні та розважальні заходи для дітей, а також послуги з догляду за літніми людьми. Окрема увага спрямована на допомогу військовим та їхнім сім'ям.

Волонтери фонду не оминули і притулки для тварин. Фонд підтримує та надає все необхідне для догляду за тваринами.

Благодійний фонд "Безмежні можливості" став одним із важливих кроків у створенні більш справедливого та рівного суспільства в Україні. Фонд продовжує роботу над новими проєктами та розвиває свою діяльність, щоб допомогти ще більшій кількості людей.

Благодійність – це принципова позиція

Невід'ємною частиною благодійного фонду "Безмежні можливості" є засновник Юрій Дегас. Для мецената це не просто благодійні проєкти, це фактична реалізація його життєвої позиції та пріоритетів моралі. А принципи соціальної відповідальності та альтруїзму стали основою й визначають стратегію розвитку та напрямки фонду.

Юрій Дегас завжди прагнув розвитку та поліпшення умов життя оточуючих його людей. У створенні фонду "Безмежні можливості" він втілив свою мрію: не лише допомагати якійсь групі людей, а й надихати оточення на благодійність в цілому. І це стало важливим інструментом для розв'язання соціальних проблем.

Благодійний фонд 'Безмежні можливості': сила соціальної відповідальності

Юрій Дегас впевнений, щоб не зраджувати себе, треба любити. Жити по любові, робити по любові, працювати по любові.

"Я вірю в добро і мені це приносить чисте задоволення. Кожен отримує від чогось задоволення. Я ось кайфую від спорту та добрих справ. Нехай це звучить слиняво, але я відчуваю, що це моє. Протягом свого життя я пробивав усі двері головою. Мені ніхто нічого не подарував, все дісталося важко. І мені завжди хотілося, щоб мені в юності попалася така людина, яка б допомогла, провела б легшим шляхом. Це не обов'язково гроші. Це може бути порада, а іноді просто добре з кимось помовчати і стає легше."

Принциповий соціально-відповідальний підхід до бізнесу Юрій Дегас підтверджує справою та віддає весь прибуток від будівельної компанії DEGAS GROUP  на розвиток фонду.

Такий підхід дозволяє не лише ефективно використовувати кошти, а й максимально збільшувати обсяги допомоги, яку надає фонд. Більше того, така практика стала прикладом для інших компаній та бізнес-структур, створюючи благодійний тренд.

За короткий час благодійний фонд "Безмежні можливості" заслужив на довіру іноземних партнерів та українських інвесторів. Це десятки успішно реалізованих проєктів.

Співпраця з благодійним фондом "Безмежні можливості" – це можливість проявити соціальну відповідальність, допомогти людям у скруті та зробити свій внесок у розвиток інклюзивного суспільства. Благодійний фонд завжди відкритий для співпраці із закордонними бізнесами та благодійними організаціями, які поділяють цінності та місію фонду. 

Благодійний фонд 'Безмежні можливості': сила соціальної відповідальності

Ви можете підтримати конкретну програму або надати фінансову допомогу в цілому. Будь-яка форма співробітництва допоможе фонду продовжувати свою діяльність та приносити користь людям, яким це так необхідно.

Приєднуйтесь:

IBAN

(UAH)  UA81 3220 0100 0002 6004 2900 0124 1

(USD)  UA02 3220 0100 0002 6003 2900 0124 2

(EUR)  UA20 3220 0100 0002 6002 2900 0124 3