Вадим Столар

Благодійний фонд Вадима Столара передав Олександрівській лікарні 100 функціональних та реанімаційних ліжок, яких дуже потребують хворі з інтенсивної терапії, а також тумби та столики.

Про це в ефірі телеканалу KyivLive повідомив уповноважений представник фракції «Опозиційна платформа - За життя» у Київській міській раді, директор Фонду Михайло Наконечний.

«Вже майже рік українські медики ведуть боротьбу з коронавірусом. За цей час встигли втомитися всі, але це не привід опускати руки. У такий нелегкий час Благодійний фонд Вадима Столара вчергове передав Олександрівській клінічній лікарні міста Києва медичне обладнання», – розповів він.Читайте такожОлександрівська лікарня під зав'язку заповнена інфікованими COVID-19 – голова медкомісії Києва

Відео дня

Михайло Наконечний зазначив, що Олександрівська лікарня вже не вперше отримує допомогу від Фонду.

"Загалом ми привезли три вантажівки меблів: за весь час понад 250 ліжок, саме сьогодні – 100 функціональних та реанімаційних, яких дуже потребують хворі з інтенсивної терапії. А також завезли тумби та столики", – додав політик.

Він запевнив, що на цьому співпраця Фонду Вадима Столара та Олександрівської лікарні не закінчиться.

"Фонд Вадима Столара буде й надалі співпрацювати з Олександрівською лікарнею! Минулого року до неї та до решти медзакладів Києва, Одещини, Донеччини та інших регіонів України ми надіслали гуманітарну допомогу, а саме: засоби індивідуального захисту, медикаменти, обладнання. Нагадаю, що протягом 2020 року ми надали близько 15 мільйонів гривень допомоги лікарням! З огляду на пандемію COVID-19, насамперед допомагаємо лікарням, визначеним опорними у лікуванні коронавірусної інфекції", – підкреслив Наконечний.