Михайло Майман розвіяв чутки про зламаний хребет / Скріншот

Ветеран АТО Михайло Майман повідомив, що напад на нього, який організував нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива, не вдався. А Кива, який заявляв, що Майману в Туреччині зламали хребет, фактично, сам підтвердив, що причетний до того, що трапилося.

Про це Майман заявив у відеозверненні зі спортзалу. На відео видно, що ніяких тілесних пошкоджень у нього немає.

"Нардеп Ілля Кива надіслав до Туреччини своїх найманців, щоб вони зламали мені хребет. Але хлопці з поставленим завданням не впоралися і здали мені свого "замовника", - розповів він.

Відео дня

За словами ветерана АТО, він домовився з нападниками, що вони розкажуть Киві про виконане замовлення, і що Майман знаходиться в лікарні у важкому стані зі зламаним хребтом. 

"Сам Кива, отримавши від своїх виконавців підтвердження виконаного замовлення, поспішив опублікувати у себе в телеграм-каналі, що на мене нібито напали представники "турецької мафії", - зазначив ветеран.

Дійсно, вчора саме Ілля Кива першим повідомив, що Михайлу Майману в Туреччині зламали хребет. Однак, як виявилося, виконавці замовлення, ввели його в оману.

"Я не здивувався цьому замовленню, тому що сам знаю цього депутата від ОПЗЖ, а за сумісництвом кума Медведчука. Кива - сепаратист і ватник, який неодноразово замовляв людей, стрілянину в ресторан "Лео" з гранатомета і стрілянину в будинок у Бориспільському районі", - заявив Майман.

Нагадаємо, конфлікт Маймана з Кивою розпочався ще у 2015 році в АТО. Тоді Майман викрив Киву в "кришуванні" наркоторгівлі й контрабанди на Донбасі. 

Минулого року Кива напав на Маймана в одному з ресторанів Києва, проте отримав відсіч. 

Влітку цього року Майман опублікував відео, як Кива відпочиває в одному з найдорожчих готелів анталійського узбережжя - п'ятизірковому Rixos Sungate. На кадрах видно, як нардеп боїться спілкуватися і фактично тікає від ветерана, вигукуючи погрози.