З нагоди ювілею Національного олімпійського комітету (НОК) України за підтримки групи "Метінвест" пройшов масштабний захід за участю перших осіб держави, президента Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томаса Баха і зірок української естради.

Як передає кореспондент УНІАН, захід відбувався у Національному палаці мистецтв "Україна".

Читайте такожБудівництво першого в Україні приватного технічного вишу "Метінвест Політехніка" обійдеться в 30 мільйонів євроПід час святкового концерту на великих екранах демонстрували ролики про кожний олімпійський цикл, після чого на сцену запрошували українських чемпіонів, і ведучі просили розповісти їх про історії здобуття своїх медалей на Олімпійських іграх.

Відео дня

У заході також взяли участь представники шоу-бізнесу, серед яких Аліна Паш, Тіна Кароль, група "Танок на Майдані Конго", які виконали спеціальний трек про історію України на Олімпійських іграх, та Джамала, яка виконала легендарний хіт групи Queen "We Are The Champions".

Довідка УНІАН. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні виробником сталі.

Одне з головних напрямків корпоративної соціальної відповідальності групи "Метінвест" - популяризація здорового способу життя. За 15 років компанія вклала понад 255 мільйонів гривень в розвиток культури і спорту в містах присутності підприємств "Метінвесту".

Основні акціонери "Метінвесту" - група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,24%) і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського (23,76%).