Військовий співає для крихітного сина, а той спить на гітарі / скріншот

Мережу підкорює відео, на якому український військовий Олег Берестовий співає новонародженому сину колискову "Спи, котику милий, працюють Збройні сили".

Записом чоловік поділився у своєму Facebook. На кадрах видно, як захисник виконує композицію та грає на гітарі, а на музичному інструменті спокійно спить його син Теодор. 

Ролик завірусився у низці соцмереж, зокрема він став дуже популярним у TikTok. "Дякую побратимам за можливість заспівати колискову сину", - написав Берестовий у підписі під відео.

Судячи з інформації у Facebook-сторінці захисника, раніше він займався розвитком перспективних бізнес-напрямків компанії Uklon. 1 грудня у нього народився син, якого назвали Теодором.

Як мати співала колискову над труною сина у Львові

Влітку у Львові відбулася прощальна церемонія зі загиблими Героями України. Відео з колисковою у виконанні матері одного з полеглих біля його труни розчулило мережу.

В останню дорогу провели бійця Андрія Димида, який загинув під час бою з російськими загарбниками поблизу Донецька. Саме його мама востаннє заспівала для сина поблизу його домовини. 

Вас також можуть зацікавити новини: