Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі \ фото УНІАН

Працівник Одеської виправної колонії вимагав та отримав хабар у розмірі $1,2 тис. за умовно-дострокове звільнення засудженого.

Читайте такожНа Львівщини митники попались на корупційній схемі ввезення автомобілівЯк повідомляє Державне бюро розслідувань, слідчі територіального управління ДБР (Миколаєв), затримали одного з керівників Одеської виправної колонії (№ 14) під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу).

За попередньою інформацією, посадовець вимагав та одержав через посередника неправомірну вигоду у сумі $1200 від родича засудженого, який відбуває покарання у зазначеній установі, за позитивне вирішення питання щодо його умовно-дострокового звільнення.

Відео дня

4 жовтня службову особу затримано, проведено обшук автомобіля та службових приміщень виправної колонії. Предмет неправомірної вигоди вилучено. Також під час передачі грошових коштів правоохоронці намагалися затримати й посередника, але він почав тікати, а одержані гроші рвав та викидав по дорозі.

Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Одеська обласна прокуратура. Оперативний супровід – Управління СБУ в Одеській області.

Новини по темі