Де зробити новорічну фотосесію і скільки це коштує / фото https://ua.depositphotos.com/

Напередодні новорічних свят українці все частіше цікавляться, де провести святкову фотосесію. Теплі, домашні, затишні знімки будуть радувати ще довго.

Де виходять найкращі світлини та скільки коштують новорічні зйомки – у сюжеті ТСН.

За словами фотографа Наталі, цього року в моді простота, тому для новорічних фотосесій обирають звичайні речі, а не помпезні сукні. Деякі українці вибирають для святкових фото теплі й затишні піжами.

Щоб в студії вийшли теплі фото, краще обирати ті, де багато простору й сонячного світла

Читайте такожМеню на Новий рік 2022: найсмачніші ідеї для святкового столу"З 10:00 до 14:00 - найкращий час. Важливо, щоб були великі вікна, тому що в студії має бути багато природного світла", - розповіла Наталя.

Оренда студії обійдеться приблизно в 700 гривень, але все залежить від локації.

Професійний фотограф Дмитро розкрив секрет, як зробити дивовижні фото вдома на підвіконні на звичайний смартфон й абсолютно безкоштовно:

  • якщо погляд спрямований вліво, то справа в кадрі має бути простір;
  • робити багато кадрів з різних ракурсів, тоді точно вийде вдалий кадр.

Для тих, кому декору вдома мало, можна орендувати фургон для фотосесій. Біля фургона - хвоя, іграшки та стіл - все прикрашено вогниками. За словами Анастасії Соколюк, локація з будинком обійдеться в 900 гривень на годину, а з кемпером – 800 гривень, а якщо брати в оренду одразу дві локації, то 1,5 тисячі гривень.

Різдво і Новий рік у Києві

Цього року головну ялинку країни на Софійській площі прикрасять за тематикою Різдва - з вертепом і шатром. Організатори подбали і про просвітницьку складову - гостей ознайомлять з історією народження Ісуса Христа, а вертеп складатиметься з панно і 38 фігурок святого Сімейства. 

Монтувати головну ялинку країни почали ще 30 Листопада. Відкриють новорічне дерево традиційно 19 грудня о 17: 00. Всього в Києві буде 14 новорічних локацій.

З 11 грудня на ВДНГ відкриється щорічний парк зимових розваг "Зимова країна". Всього буде 20 розважальних локацій. На центральній площі буде 15-метрова святкова ялинка, а поруч облаштують фотозони.

Вас також можуть зацікавити наступні новини: