Ці території вважаються неблагополучними в плані поширення коронавірусу \ УНІАН

Ще у трьох районах Одеської області та місті Ізмаїл посилили карантин через поширення коронавірусу.

Читайте такожСтепанов відповів, чи закриють метро у Києві

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу повідомив головний санітарний лікар Одеської області Віталій Гончаров. За його словами, ситуація з СОVID-19 погіршилась в Ананьївському, Лиманському, Татарбунарському районах області та Ізмаїлі.

Відео дня

«Ці території вважаються неблагополучними в плані поширення коронавірусу», - сказав Гончаров.

За його інформацією, на сьогоднішній нараді комісії з ТЕБ та НС розглядалось питання про запровадження із сьогоднішнього дня на цих територіях більш жорстких обмежень, щоб не допустити подальшого поширення захворювання. У Болградському районі, де карантин було посилено раніше, ці заходи продовжено.

Посилення стосуються закриття ринків, обмеження пасажирських перевезень автотранспортом та іншого.

Як повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, станом на ранок 19 червня в інфекційному відділенні Центральної районної лікарні перебувають 19 пацієнтів із COVID-19 - жителі Ізмаїла, Ізмаїльського, Болградського, Татарбунарського районів.

«У Дунайській обласній лікарні - 39 пацієнтів, із них 35 із пневмонією, 4 із ГРВІ. У реанімації 5 пацієнтів із пневмонією на ШВЛ», - розповів Абрамченко.

Загалом, станом на ранок 19 червня в Одеському регіоні зареєстровано, за даними Гончарука, 1202 випадки СОVID-19. Померли 19 осіб: у місті Подільську - 8, Одесі - 9, в містах Балта та Болград - по одному. Вилікувались 633 особи.

Як повідомляв УНІАН, у Болградському районі Одеської області з 18 червня посилили карантин через поширення коронавірусу.