Суддя обирала запобіжні заходи майданівцям / Facebook Світлани Колегаєвої

Суддю Деснянського районного суду Києва Світлану Колегаєву оштрафували та позбавили водійських прав на один рік за керування автомобілем у нетверезому стані.

Про це повідомляється на сторінці проекту Prosud у Facebook.

"17 тис. гривень штрафу та позбавлення водійських прав на 1 рік – таке рішення щойно виніс Оболонський райсуд щодо своєї колеги Світлани Колегаєвої", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Нагадується, що у липні в Оболонському районі Києва автівка під керуванням Колегаєвої вилетіла з дороги, збила стовп і зупинилась, врізавшись в дерево. При цьому автівка мало не збила пішоходів. Зазначається, що Колегаєва на розгляд справи не з’явилася.

Читайте такожМати померлого нардепа Полякова записала емоційне звернення на могилі синаРішення суду може бути оскаржено у Київському апеляційному суді.

Декілька днів тому Колегаєву оштрафували на 850 грн за порушення правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження вулиці. 

Оболонський райсуд визнав Колегаєву винуватою у порушенні правил дорожнього руху та ухвалив стягнути з неї штраф у розмірі 850 гривень. Адвокатка у коментарі журналістам тоді заявляла, що буде оскаржувати це рішення.

ЗМІ зауважували, що у суді розглядалося окремо провадження проти Колегаєвої щодо протоколу про керування авто у стані сп’яніння. Тоді у ньому ще рішення не було. 

Світлана Колегаєва досі працює у Деснянському райсуді Києва. Під час Революції Гідності жінка обирала запобіжні заходи протестувальникам, одного з яких посадила на 30 днів у СІЗО.