У Харківській області випускники станцювали вальс На руїнах Палацу культури / фото instagram / p / Ctlsjnltimk

Випускники у місті Дергачі в Харківській області станцювали вальс на тлі зруйнованого росіянами палацу культури. Будівлю російські окупанти знищили 13 травня 2022 року.

"Життя випускників Харківської області. Випускний на тлі руїн, які росіяни принесли в наш будинок. Це вже історія. Сьогодні наша сила - єдність. В таких умовах кожен розуміє, що Україна починається з кожного. Від молоді залежить майбутнє України", – написав громадський діяч Гліб Астахов у коментарі до відео, яке опублікував в Instagram.

На кадрах можна побачити, як випускники танцюють на тлі руїн. При цьому на задньому плані діти тримають карту України і цифри "2023".

Підлітки для випускного вальсу одягли вишиванки і чорні сукні.

У Харківській області випускники станцювали вальс біля руїн палацу культури (відео)
У Харківській області випускники станцювали вальс біля руїн палацу культури (відео)

Випускні під час війни - останні новини

Цього року останній дзвоник у школах України прозвучав пізніше звичайного, тому що діти були на довгих канікулах через блекаут взимку. У зв'язку з цим навчальний рік 2022-2023 тривав до 30 Червня. 

Через російські бомбардування багато дітей втратили свої школи. У такій ситуації опинилися випускники ліцею імені Миколи Аркаса в Миколаєві. Діти зняли щемливе відео в сквері біля знищеного російськими окупантами навчального закладу.

Вас також можуть зацікавити новини: