У Запоріжжі в школі розгорівся скандал через килим / фото facebook.com/groups/wanttolearn.so

У Запоріжжі в загальноосвітній школі № 96 батьки вирішили продати килим, куплений за батьківські гроші для класу, і спровокували цілий скандал. Директор школи написала заяву у поліцію за фактом крадіжки шкільного майна.

Про інцидент у Facebook розповіла голова Громадського руху "Хочу вчитися" Катерина Звєрєва.

"Гроші від продажу килима знаходяться у батьків на потреби дітей у новому навчальному році, адже ніхто не сумнівається, що вони будуть", – зазначила волонтер.

За її словами, килим не можна було вкрасти у школи, адже купили його за батьківські гроші та не передавали на баланс навчального закладу, він просто припадав пилом чотири роки у шафі.

Листування батьків про продаж килима / фото facebook.com/groups/wanttolearn.so
Листування батьків / фото facebook.com/groups/wanttolearn.so

Читайте такожУ харківській школі свідомо вирішили "провчити" маму дівчинки за відмову здавати кошти - "Батьки SOS""На килимі не було інвентарного номера, а заяви про передачу на баланс з підписами всіх без винятку фінансово брали участь в покупці батьків немає. І не було. У нас є інформація про те, що в школі є якась заява від однієї з мам, ще від 2017 року, яка сама його "передала на баланс". Але питання, як і навіщо його прийняли через рік, якщо він не підходить по саннормам, без сертифіката якості, і до 2021 року, так і залишався без належного оприбуткування з проставленням інвентарного номера?"- задалася питанням Звєрєва.

Вас також можуть зацікавити новини