Жалобну процесію організували в будинку молитви / фото мерії Одеси

В Одесі сьогодні прощаються із 4-місячним Тимофієм та його 31-річною мамою Ганною, які загинули під завалами багатоповерхівки внаслідок атаки 2 березня російським безпілотником. Про це йдеться у сюжеті 1+1. 

Зазначається, що немовля рятувальники знайшли під завалами в обіймах мами, яка намагалася прикрити собою дитину. Його тато із сестричкою вижили – в момент удару чоловік з донькою були в іншій кімнаті. Поки рятувальники розбирали завали, чоловік не відривав очей від зруйнованого будинку, сподіваючись на диво. Однак його не сталося. Згодом судмедексперти повідомили чоловікові, що його рідні загинули уві сні.

Жалобну процесію організували в будинку молитви, куди родина ходила щонеділі. Загибла Ганна була донькою пастора цієї церкви, то ж попрощатися з нею і малюком приїхали віряни навіть із-за кордону.

Удар РФ по Одесі 2 березня – деталі

Вночі 2 березня армія РФ завдала удару безпілотниками по Одещині. Один з них під час маневрів серед житлових кварталів спального району Одеси влучив у 9-поверховий будинок. Його під’їзд майже повністю зруйновано, загинули 12 людей, серед яких – п’ятеро дітей. Двох немовлят знайшли в обіймах матерів, які їх прикрили собою. 

Учора на Одещині поховали жертв цієї атаки – багатодітну родину Кравців. Військовослужбовець загинув разом з дружиною та трьома дітьми, молодшому з яких не було й року. 

Вас також можуть зацікавити новини: