Дівчина зраділа сюрпризу / скріншот

Старший матрос Артур освідчився своїй коханій, сержантці Юлії, просто під час інтерв'ю. Вони змогли пронести своє кохання крізь війну, бої в Маріуполі та російський полон.

У сюжеті ТСН поділилися, що ж відповіла дівчина. Військовий медик Юлія Ширяліна розповідає, що з Артуром вона познайомилася під час служби в армії, у них буквально одразу спалахнуло справжнє кохання. 

Артур пробув у російському полоні 10 місяців, окупанти намагалися зламати його психологічно. Та він намагався відволікатися від похмурих думок й тішив себе планами освідчитися Юлії після звільнення й повернення додому.

"Я не знаю, чому тягнув час. Але, я думаю, зараз, любове моя, настав час", - сказав просто під час ефіру 1+1 Артур й став на коліно та вручив обручку коханій. 

Дівчина відповіла: "Так". Вона була неабияк здивована такому сюрпризу в ефірі. Пара вирішила не тягнути з весіллям - його зіграють вже за місяць. 

Військовий освідчився та загинув за два дні

Раніше українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про жахливу трагедію, яка сталася з її подругою. Захисник України освідчився дівчині, проте не встиг з нею одружитися.

22 січня військовий зробив пропозицію руки та серця її подрузі. Але вже за два дні, 24 січня, він загинув на війні

Вас також можуть зацікавити новини: