Гвалтівника засудили до 13,5 років позбавлення волі  \ Фото УНІАН

В Одесі засуджено чоловіка, який протягом декількох років ґвалтувави свою малолітню дочку і пасинка.

Читайте такожСекс-скандал на Сумщині: чоловік розбещував 7-річну доньку

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення в червні ухвалив Суворовський районний суд Одеси.

Відео дня

Судом встановлено, що обвинувачений різними способами ґвалтував дітей з 2015 року по 20 лютого 2019 року. Він робив це, коли його дружина (мати дітей) була відсутня вдома.

Зокрема, хлопчика він ґвалтував анальним і оральним способом, вперше це сталося, коли дитині було 5 років. При цьому, як з'ясувалося, зловмисник показував пасинку відеозаписи порнографічного характеру, під час насильства зав'язував йому очі та забороняв говорити про те, що відбувається, матері.

Встановлено, що також чоловік вчиняв розпусні дії стосовно своєї 6-річної доньки - оголював в її присутності статеві органи, ґвалтував орально тощо.

У лютому 2019 року він зґвалтував дівчинку, завдавши тілесних ушкоджень (садна та ін.). Побачивши це, хлопчик зателефонував матері і розповів про те, що трапилося, після чого жінка звернулася до поліції.

Обвинувачений свою провину в суді не визнав, заявивши, що з дружиною вони часто сварилися, в основному на ґрунті відсутності у нього роботи. Тому, як він стверджує, дружина його обмовила.

Суд визнав чоловіка винним у зґвалтуванні і розбещенні неповнолітніх (ч. 4 ст. 152 і ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу) та засудив до 13,5 років позбавлення волі.

Суд також постановив стягнути з засудженого на користь дітей по 150 тис. грн як відшкодування моральної шкоди.