Киснева станція в Запоріжжі

21 квітня ввели в експлуатацію профінансовану комбінатом "Запоріжсталь" сучасну кисневу станцію в Запорізькій обласній інфекційній клінічній лікарні. Вона забезпечить життєво необхідним киснем 104 ліжко-місця.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Запоріжсталь", що входить до групи "Метінвест". 

Також комбінат буде безкоштовно заправляти ємності станції медичним киснем власного виробництва, яким зараз лікують тисячі людей у низці областей України.

Відео дня

Читайте такожУ лікарнях Запорізької області за програмою президента днями відкриють ще кілька приймальних відділень"Сьогодні знакова дата - нова киснева станція, будівництво якої ми профінансували, повністю готова до роботи в обласній інфекційній лікарні", - зазначив гендиректор "Запоріжсталі" Олександр Мироненко.

Комбінат профінансував створення кисневої станції "під ключ": змонтовані два модульні газифікатори об'ємом 5 м3 кожен; прокладені кисневі траси по території лікарні до кожної кисневої точки; створена система контролю за витоком і концентрацією кисню. Соціальні інвестиції в будівництво станції склали 6 млн грн.

false

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух подякував "Запоріжсталі" і Фонду Ріната Ахметова за сучасну кисневу станцію для жителів регіону.

Нагадаємо, в Запоріжжі медичний кисень "Запоріжсталі", ліцензований МОЗ як лікарський засіб.

ПАТ "Запоріжсталь" - одне з найбільших промислових підприємств України, продукція якого широко відома і має попит у споживачів на внутрішньому ринку і в багатьох країнах світу.