У мережі розгорівся скандал через блузку нардепа Роксолани Підласи / колаж УНІАН, скріншот

Після того, як народна депутат від "Слуги народу" Роксолана Підласа запропонувала збільшити військовий збір українцям, у яких зарплата від 20 тисяч гривень, користувачі почали шукати зображення нардепа і оцінювати її гардероб на предмет дорогих брендових речей.

Так, за версією інтернет-розслідувачів, на одному з фото Підласа засвітила блузку смарагдового кольору - користувачам здалося, що даний предмет одягу досить-таки непростий. В одній з блузок вони впізнали блузку з сатину, яку в 2019 році продавав бренд Gucci за 1700 доларів, а це на сьогоднішній день майже 64 тисячі гривень.

Навколо нардепа, яка запропонувала підвищити податки, розгорівся скандал через 'блузку Gucci'

При цьому в коментарі виданню "Інформатор" Підласа уточнила, що блузку вона купила в Києві в мережі магазинів Zara.

Відео дня

Варто відзначити, що в магазинах цієї мережі дійсно можна знайти моделі схожі на ті, що продають дорогі бренди, але з більш дешевих матеріалів. Так, нещаслива блузка Підласи була у продажу і її ціна становила 1340 гривень, а під час періоду знижок – 680 гривень.

Навколо нардепа, яка запропонувала підвищити податки, розгорівся скандал через 'блузку Gucci'

Після більш ретельного розслідування користувачі соціальних мереж розібралися, що новина про блузі голови Бюджетного комітету - фейк.

Виглядає так, що на фотографіях 2019 року Підласа все ж в Zara. Найкраще це видно по гудзиках - у блузкок Підласи і Gucci вони різні. Для створення потрібного враження і схожості з люксовим брендом хайпожери на оригінальну фотографію наклали фільтр. У коментарях уважні користувачі також вказали на різну ширину банта і форму плечей. 

"Брендова блузка Gucci" Підласи виявилася річчю з магазину Zara за 600-700 гривень

До речі, в дуже схожій блузі нардеп відвідувала ефір одного з телеканалів ще в січні 2021 року.

Нардеп одягала скандальну блузку ще в 2021 році / фото instagram / pidlasa

Брендові речі в українських нардепів

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато народних депутатів любили хизуватися з дорогими брендами, речі та аксесуари яких можуть стояти тисячі євро. Звичайно ж, на звичайну зарплату жоден нардеп не міг би собі їх дозволити.

Наприклад, у 2021 році народний депутат від партії "Батьківщина" Олена Шкрум прийшла до Верховної Ради зі стильною сумочкою від всесвітньо відомого бренду Gucci. Вартість такої сумочки з колекції GG Marmont тоді сягала 2190 доларів, а це понад 57 тисяч гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: