Головний тренер німецької збірної визнав, що його команда справилася із знекровленими втратою половини складу турками тільки за допомогою успіху.

Get the Flash Player to see this player.

Відео дня
"Турки були дуже сильні технічно, і були такі відрізки гри, коли вони цілком могли досягти потрібного результату", - наводить слова Йоахіма Льова Football.ua.

Нагадаємо, вчора в першому півфінальному матчі Євро-2008 підопічні Льова на останній хвилині завоювали путівку до фіналу. Турки в черговий раз проявили характер і показали прекрасну гру. Але були трохи менш удачливі. Матч завершився з рахунком 3:2 на користь збірної Німеччини.

До речі, програш турецької збірної у півфіналі Євро-2008 зберіг життя 1111 баранів: їх голова Федерації футболу Туреччини Хасан Доган пообіцяв зарізати (як жертву) у разі перемоги національної команди в півфінальному матчі.

Варто відзначити, що глядачі у всьому світі не змогли повною мірою насолодитися захоплюючим півфіналом. Гроза і буря, які пройшли територією Австрії, створили великі проблеми для транслювання цієї зустрічі. Протягом другого тайму відеокартинка періодично пропадала, а останні п`ятнадцять хвилин матчу зникла зовсім, а саме в цей часовий відрізок було забито три м`ячі!