Ентоні Кролла / Sky Sports

Екс-чемпіон світу в легкій вазі британець Ентоні Кролла, з яким 12 квітня проведе бій володар титулів WBA і WBO Василь Ломаченко, висловив упевненість у своїй перемозі над українцем.

Читайте такожЛомаченко проведе захист титулу чемпіона світу в бою з Кроллою 12 квітня

"Я вірю, що знову зможу завоювати пояс чемпіона світу. Зараз це найбільший поєдинок для мене. Можу сказати, що заслужив цю можливість. Я програв Лінаресу, але зміг після цього повернутися в ринг і здобути три перемоги. Я з нетерпінням чекаю поєдинку проти Ломаченка, адже люблю випробування, рівень яких підвищується з кожним боєм. З віком я став більше любити тренування. Ніхто не є непереможним. Це довів сам Ломаченко. Він зазнав першої поразки в кар'єрі досить рано", - цитує Кроллу Sky Sports.

Відео дня

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо про остаточну домовленість про поєдинок між Василем Ломаченком та Ентоні Кроллою.

Спочатку українець 12 квітня повинен був провести об'єднавчий бій з ганцем Річардом Коммі, але той отримав травму. Після обстеження виявилося, що термін відновлення Коммі затягнеться до шести тижнів, а значить, 12 квітня він не зможе зустрітися з українцем.