Далакян націлений на звання абсолютного чемпіона світу / фото: union-boxing.com

Чемпіон світу за версією WBA в найлегчайшем вазі Артем Далакян (19-0, 14 КО) може стати учасником третього сезону Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Читайте також"Малорос - це спосіб мислення": український художник намалював карикатуру на Ломаченка (фото)

Про це повідомила прес-служба Union Boxing Promotion.

Відео дня

Організатор Всесвітньої боксерської суперсерії Калле Зауерланд раніше заявив, що турнір може пройти у чотирьох дивізіонах, в тому числі і у вазі Далакяна.

Український боксер зазначив, що готовий стати учасником WBSS, якщо вийде поборотися за звання абсолютного чемпіона світу:

"Всесвітня боксерська суперсерія - амбіційний турнір, який непогано зарекомендував себе. Я мрію проводити об'єднавчі бої. Якщо на кону турніру буде стояти титул абсолютного чемпіона світу, буду максимально мотивований продемонструвати свої найкращі навички. Безумовно, моєю метою буде перемога у турнірі. Але поки я зосереджений на найближчій меті - своєму вже четвертому за рахунком захисту чемпіонського титулу.

Хосбер Перес - міцний хлопець, який здатний на багато що. У мене вже почався найвідповідальніший етап підготовки - спаринги. У підготовці до бою мені допоможуть п'ять спаринг-партнерів. А вже після поєдинку з Пересом можна буде більш предметно обговорювати можливість моєї участі в третьому сезоні WBSS".

Бій Далакяна проти Переса пройде 8 лютого в київському КВЦ "Парковий".

УНІАН раніше повідомляв про те, що непереможний український боксер дізнався ім'я свого наступного суперника.