Олексій Горбунов впевнений, що боксери роблять все правильно / фото tv.ua

Відомий український актор Олексій Горбунов підтримав зірок українського боксу Василя Ломаченка та Олександра Усика, попри їх неоднозначні заяви.

Читайте також"Слабенькі в розумовому жанрі": шоумен Кондратюк висловився на адресу Усика і Ломаченка

Горбунов дав інтерв'ю YouTube-каналу SportArenaTV.

Відео дня

"Я підтримую Ломаченко та Усика, тому що я - фанат їх майстерності та таланту, а що говорять політики та телевізор, мені абсолютно все одно.

Я людина творча і на своїй шкурі це відчув. Щось сказав, і починають обсмоктувати з усіх боків. Якого х**? Ви дивіться, що я роблю. У нас улюблена забава - ї**** найкращих. Тих, хто найкращий у цій країні, і з прапором України показують, що ми вміємо битися, співати та грати в кіно", - заявив актор.

Горбунов вважає, що спортсмени та актори мають право говорити все, що думають:

"Усик не має права сказати, що він думає? Він спортсмен зі світовим ім'ям. Він має право говорити те, що вважає за потрібне. Це політикам треба стежити за базаром. А спортсмени та актори нехай говорять, що хочуть, підкреслюючи, що це їх особиста думка".

Раніше боксери знялися в документальному фільмі російського монастиря про віру, в якому Ломаченко назвав українців і росіян "єдиним народом", а також заявив, що у нього "не вкладається в голові", що Росія може воювати з Україною. Також боксери відзначилися низкою неоднозначних заяв, які викликали негативну реакцію в суспільстві.

УНІАН також повідомляв про те, що в травні Ломаченка та Усика внесли до бази "Миротворця".