Олександр Усик здобув другу перемогу в супертяжах / фото twitter.com/MatchroomBoxing

Екс-чемпіон світу в другій середній вазі, ТВ-експерт Карл Фроч висловив свою думку про перспективи українця Олександра Усика в суперважкій ваговій категорії.

Слова Фроча наводить skysports.com.

"Чи можу я після цього бою стверджувати, що Усик може перебувати в одній компанії з Ентоні Джошуа, Тайсоном Ф'юрі або хоча б Деонтеєм Вайлдером? Я не впевнений у цьому", - сказав Фроч.

Відео дня

Читайте також"Я йду за тобою": Усик звернувся до Джошуа після перемоги над Чісорою (відео)

"Я думаю, що проти Ентоні Джошуа у нього виникнуть проблеми через швидкість і тиск британця, а також через комбінацію ударів. Більш солідний і молодий важковаговик, ніж Чісора, як Джошуа, буде наносити більш ефективні удари. Я не поставив би Усика в трійку найкращих супертяжів світу", - додав британець.

Він висловив думку, що Усик не стане чемпіоном у супертяжах:

"Усик - хороший боєць, технічний. Але я б точно не поставив будинок на те, що він стане спадкоємцем престолу в суперважкій вазі. Я переконався в цьому в бою проти Чісори. Його можна перемогти".

Ситуація в суперважкій вазі: головне

  • Поєдинок проти Дерека Чісори став для Олександра Усика другим у суперважкій вазі. Він офіційно став обов'язковим претендентом на бій за титул чемпіона світу за версією WBO. На даний момент цим поясом володіє Ентоні Джошуа.
  • Джошуа захищатиме титули за версіями IBF, WBO, WBA і IBO в бою проти Кубрата Пулєва 12 грудня.
  • Чемпіонським поясом WBC володіє Тайсон Ф'юрі. Планувалося, що в грудні він проведе третій бій проти Деонтея Вайлдера, однак організувати бій не вдалося. Тепер 5 грудня Ф'юрі проведе поєдинок проти іншого суперника.
  • У 2021 році Джошуа і Ф'юрі хочуть провести бій за звання абсолютного чемпіона світу. Однак Олександр Усик планує перешкодити цим планам. Він заявив, що британці можуть побитися тільки за однієї умови.