На матч "Динамо" - "Лаціо" на "Олімпійському" продано 40 тисяч квитків / РІА Новини

Починаючи з 16 квітня київський НСК "Олімпійський" перейде під управління УЄФА, а матчі київського "Динамо" проводитися на ньому не будуть.

Про це розповів директор стадіону Віктор Анісімов в інтерв'ю football24.ua.

«З 16 квітня «Олімпійський» переходить під управління УЄФА, оскільки так визначено договірними умовами, які були висунуті УЄФА в рамках підготовки до фіналу Ліги чемпіонів. Команда УЄФА прибуває вже 14 квітня, і з 16-го числа вони починають роботи з монтажу всіх рекламних та інших систем. Також за умовами договору ми повинні передати їм «чистий стадіон», тобто без реклами тощо.

Відео дня

Читайте такожНСК "Олімпійський" буде закрито на півтора місяця через проведення фіналу Ліги чемпіонів

Тому в такій ситуації можливість проведення будь-яких заходів і подій на «Олімпійському» вимагає, перш за все, узгодження з УЄФА. Тому, згідно з вимогами УЄФА, ми зробили оголошення про закриття стадіону на певний період, в першу чергу, для івент-заходів.

Що стосується футбольних матчів, то на сьогоднішній день ми не отримували жодного офіційного дозволу від УЄФА на проведення будь-якого матчу на стадіоні після 16 квітня. Ні заявок, ні офіційних дозволів у нас поки немає», - розповів Анісімов.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів-2018 відбудеться у Києві 26 травня.