"Чорноморець" обіграв "Олімпік" в стартовому матчі в Прем'єр-лізі нового сезону / upl.ua

В Одесі на стадіоні "Чорноморець" завершився матч 1-го туру чемпіонату української футбольної Прем'єр-ліги, в якому "Чорноморець" приймав донецький "Олімпік".

Гра завершилася з рахунком 2:1, повідомляє офіційний сайт змагань.

Господарі активно розпочали матч і вже на 9-й хвилині Дмитро Рижук відкрив рахунок. Гравцеві вдався удар головою після грубої помилки голкіпера на виході.

Відео дня

Господарі поля впевнено утримували перевагу, а на 65--й хвилині і взагалі подвоїли її. Микита Татарков відправив м'яч у сітку після ще однієї грубої помилки захисників суперника під час вкидання в штрафну з-за бокової - 2:0.

Читайте також"Зоря" обіграла "Маріуполь" у першому матчі нового сезону УПЛ

На 70-й хвилині гри футболіст "Олімпіка" Максим Дегтярьов розстріляв порожні ворота господарів після сольного проходу від Віталія Балашова по лівому краю штрафного - 2:1. Але, більшого донеччани так і не зуміли.

Між тим, кінцівка гри вийшла драматичною. На 85-й хвилині Віталій Балшов заробив пенальті для "Олімпіка" і сам не зумів його реалізувати. Удар відбив воротар одеситів Сергій Литовченко.

Таким чином, "Чорноморець" набрав 3 очки і увійшов до групи лідерів турнірної таблиці, поряд з "Зорею" (Луганськ), "Олександрією" та ФК "Львів".

У середу, 25 липня, тур завершиться іграми "Десна" (Чернігів) - "Шахтар" (Донецьк) і "Динамо" (Київ) - "Ворскла" (Полтава).