Оле-Гуннар Сульшер в першому матчі на чолі "МЮ" здобув перемогу над "Кардіффом" / REUTERS

"Манчестер Юнайтед" провів перший поєдинок після відставки Жозе Моуріньо. У рамках 18-го туру англійської Прем'єр-ліги "Червоні дияволи" грали на виїзді проти "Кардіффа" і здобули перемогу з великим рахунком - 5:1.

Вже на 3-й хвилині рахунок відкрив Рашфорд, реалізувавши штрафний удар. До перерви голами у складі "МЮ" відзначилися також Еррера і Марсьяль. "Кардіфф" відповів забитим м'ячем з пенальті (відзначився Камараса). Завдяки дублю Лінгарда після перерви рахунок став розгромним на користь гостей - 5:1.

Читайте такожМанчестер Юнайтед запропонував Зідану тренерський пост - ЗМІ

Відео дня

Зазначимо, що після відставки Жозе Моуріньо обов'язки головного тренера "МЮ" покладено на норвежця Оле-Гуннара Сульшера.

Головною сенсацією дня стала поразка "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіоли в домашній зустрічі з "Крістал Пелас" - 2:3. На голи Гюндогана і Де Брюйне гості відповіли результативними ударами Шлуппа, Таунсенда та Мілівоєвича.

"Ман Сіті" програв лише вдруге в нинішній АПЛ (причому двічі протягом останніх трьох турів), повідомляє офіційний сайт турніру.

Чинний чемпіон - "Ман Сіті" (44 очки) - відстає вже на чотири пункти від "Ліверпуля" (48), який йде на першому місці і не має жодної поразки. "Тоттенхем" (39), що посідає третю позицію, свій поєдинок проведе в неділю проти "Евертона".