Андрій Шевченко / прес-служба УЄФА

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко підбив підсумки 2018 року.

"Це був дуже важливий рік для становлення збірної України. Наша з хлопцями робота принесла перші результати, і ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Перед нами стоять ще більш складні завдання. Я бажаю всім гравцям у новому році здоров'я, сил, гарного настрою та перемог!

Читайте такожШевченко кумедно привітав уболівальників з Новим роком (фото, відео)

Відео дня

Який з матчів я б виділив в першу чергу? Всі матчі цього року були важливими з точки зору розвитку гри. Ми провели дуже активну весну в поєдинках з суперниками різної сили і різних футбольних шкіл. Нам вдалося подивитися в дії всіх тих, на кого ми розраховували. Восени команда зосереджено і дисципліновано провела груповий турнір Ліги націй. Дострокова перемога в турнірі дала нам можливість для експериментів в кінці року, в результаті тренерський штаб отримав багато матеріалу для аналізу та підготовки команди до ігор у відбірному турнірі Євро-2020", - зазначив Шевченко, якого цитує офіційний сайт ФФУ.

"Я хочу побажати не тільки вболівальникам, але і всім нам миру, процвітання рідної країни! Будьте завжди разом – ну і, звичайно, вболівайте за збірну України! Ми граємо для вас", – додав Андрій Шевченко.

Відзначимо, що в 2018 році збірна України провела 10 матчів, з яких програла лише один. Чотири рази команда Шевченка зіграла внічию і зуміла здобути п'ять перемог, вийшовши в елітний дивізіон Ліги націй.