Паулу Фонсека / REUTERS

Головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека прокоментував нічию своєї команди в домашньому поєдинку 1/16 Ліги Європи проти Айнтрахта з Франкфурта (2:2).

За словами наставника "гірників", ця гра була дуже складною проти сильної команди, передає телеканал Футбол.

"Грати з 10-ї хвилини у меншості, змусило нашу команду постаратися ще більше. Хлопці ніколи не втрачали свій баланс, вони продовжували грати, дуже багато працювали і ми змогли зіграти внічию. Я пишаюся своїми гравцями і тільки можу привітати", - сказав Фонсека.

Відео дня

Відповідаючи на питання журналіста Фонсека також відзначив, що півзахисник Тарас Степаненко був нібито несправедливо вилучений в першому таймі.

Читайте такожДинамо на останніх хвилинах вирвало нічию у грі з Олімпіакосом в 1/16 фіналу ЛЄ

"Видалення Степаненко? Я думаю, що з боку арбітра було занадто багато уваги до нашого гравця, особливо з другою жовтою карткою. Я не буду обговорювати рішення арбітра, але це було не правильно. Але правда в тому, що після цього моменту команда повинна об'єднатися і хлопці дуже втомилися, тому що багато працювали сьогодні. У нас зберігаються всі шанси, ще належить зіграти другу гру", - сказав він.

Фонсека також похвалив своїх підопічних, зазначивши, що "навіть граючи вдесятьох, ми довели, що у команди ще є амбіції".

"Буде дуже складно, але ми просто зобов'язані виграти поєдинок. З такою віддачею і з такою роботою гравців, я можу лише вірити й сподівається", - сказав тренер Шахтаря.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові 14 лютого відбувся перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому донецький "Шахтар" приймав німецький "Айнтрахт" з Франкфурта-на-Майні. Гра завершилася з рахунком 2:2.

Зазначимо, що до 11-ї хвилині команди встигли обмінятися голами, а "Шахтар" залишився вдесятьох. Півзахисник "гірників" Тарас Степаненко примудрився отримати дві жовті картки, які перетворилися в червону і видалення.