Суарес (праворуч) зробив дубль у переможному матчі "Барселони" проти Реала в Мадриді / Reuters

У Мадриді на "Сантьяго Бернабеу" завершився матч Кубка Іспанії з футболу, в якому місцевий "Реал приймав принципового суперника - "Барселону" - і програв з великим рахунком.

Матч завершився з рахунком 0:3, повідомляє офіційний сайт змагань.

Перший матч тижневої давнини між цими суперниками завершився внічию - 1:1. І гру суперники почали обережно, так і не зумівши забити голи в першому таймі.

Відео дня

А після перерви вже володіла перевагою "Барселона". На 50-й хвилині гри рахунок красивим ударом відкрив Луїс Суарес - 0:1. Реал негайно підвищив темп і мав кілька моментів для того, щоб зрівняти рахунок. Але, флангова атака гостей на 69-й хвилині і  пас на Суареса повністю змінили хід гри - захисник Реала Варрана встиг поставити ногу під м'яч, але лише... щоб зрізати його у власні ворота - 0:2

Нарешті, на 73-й хвилині захисники мадридців порушили правила на Суаресі у своєму штрафному майданчику, і сам уругваєць знущальним ударом підсічкою відправив третій м'яч у ворота Реала - 0:3.

Таким чином, Барселона вийшла у фінал Кубка Іспанії. Суперник команди визначиться завтра в протистоянні Валенсії і Бетіса. Перший матч цих команд на полі Бетіса завершився внічию, з рахунком 2:2.