Барселона і Ліон зіграють вирішальний матч на Камп Ноу / ShutterStock

Сьогодні в Барселоні на знаменитому стадіоні "Камп Ноу" відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Барселона" прийме на своєму полі французький "Ліон".

Перший матч завершився внічию з рахунком 0:0. Таким чином, каталонців влаштує лише перемога, в той час, як Ліон - результативна нічия, повідомляє офіційний сайт змагань.

В 1/8 фіналу ЛЧ-2008/09 "Барса" обіграла "Ліон" з загальним рахунком 6:3. На відміну від нинішнього протистояння обидві гри пройшли у відкритій боротьбі з численними голами. У той же час, "Ліон" у семи минулих матчах з "Барсою" жодного разу не переміг.

Відео дня

Тренер Барселони Ернесто Вальверде назвав нульову нічию в першому матчі небезпечним результатом, а тут ще й проблеми з м'язом стегна у Усмана Дембеле - клоючевого гравці "синьо-гранатових". Все це додає інтриги поєдинку на "Камп Ноу". Глядачі, за традицією, будуть чекати чудес від Ліонеля Мессі. Чим відповість аргентинець?..

Орієнтовні склади

"Барселона": тер Стеген; Семеду, Піке, Лангле, Альба; Ракітіч, Бускетс, Серхі Роберто; Мессі, Суарес

Не зіграють: Рафінья (коліно), Вермален (стегно)

Під питанням: Дембеле (задній м'яз стегна)

"Висить" на картці: Семеду

"Ліон": Лопеш; Денайер, Марсело, Марсал; Дюбуа, Тусар, Ндомбеле, Менді, Фекир; Дембеле, Депа

Не зіграє: Гуйри (коліно)

Під питанням: Марсело (стегно)

На котируваннях букмекерських контор Барселона вважається безумовним фаворитом гри. На перемогу іспанської команди можна поставити з коефіцієнтом 1.23 до 1, на нічию - 7.09 до 1, а на перемогу Ліона - 12.11 до 1.

На українському ТБ матч покаже телеканал Футбол 1. Початок гри - о 22.00.