Баварія - Ліверпуль / REUTERS

У Мюнхені та Барселоні завершилися два протистояння в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Визначилися два останні чвертьфіналісти турніру.

В парах "Ліверпуль" - "Баварія" і "Барселона" - "Ліон" перші матчі не принесли голів - дві нічиї 0:0. Поєдинки-відповіді розставили все по своїх місцях, зафіксувавши перевагу відповідно "Ліверпуля" та "Барселони". Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Ліверпуль" відчував себе господарем становища у зустрічі з німецьким грандом. На 26-й хвилині Мане відкрив рахунок. На 39-й баварці зрівняли завдяки помилці Матіпа, який відзначився автоголом. Але рахунок 1:1 був на руку "Ліверпулю", який проходив далі за рахунок голу на виїзді. А після перерви підопічні Юргена Клоппа і взагалі зняли всі питання - ван Дейк забив другий гол у ворота Нойєра, а потім Мане зробив дубль. Таким чином, фіналіст минулого турніру Ліги чемпіонів "Ліверпуль" проходить до чвертьфіналу.

Відео дня

Компанію йому там складе "Барселона", яка впевнено обіграла вдома "Ліон", забивши у ворота французької команди 5 голів. Дубль на рахунку Ліонеля Мессі, по голу у переможців забили Коутіньйо, Піке і Дембеле.

Ліонель Мессі зробив дубль у грі з "Ліоном" / REUTERS

Таким чином, визначилися всі учасники 1/4 фіналу ЛЧ. Це - "Аякс", "Тоттенхем", "Порту", "Манчестер Юнайтед", "Ювентус", "Манчестер Сіті", "Барселона" і "Ліверпуль".

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Другі матчі

"Баварія" - "Ліверпуль" - 1:3 (перший матч - 0:0)

"Барселона" - "Ліон" - 5:1 (перший матч - 0:0)