Саррі повністю переграв свого візаві Хацкевича за сумою двох матчів / Reuters

Головний тренер Челсі Мауріціо Саррі прокоментував результат матчу проти Динамо в Лізі Європи, в якому його команда перемогла 5:0.

Окремо тренер похвалив Олів'є Жиру, який забив три голи, повідомляє SportArena.

«Ми стартували дуже добре – так і хотіли. Було важливо забити після результату на Стамфорд Брідж. Суперник виявився в складній ситуації.

Відео дня

Вважаю, перший там зіграли дуже добре. У другому таймі трохи підсіли, але, якщо дивитися на всі 90 хвилин, я задоволений грою команди. Дуже задоволений Жиру. Він дуже важливий гравець для нас.

Я був засмучений станом поля, але воно було таким для обох команд. Поле було проблемою і для нас, і для Динамо. Пам'ятаю, як це поле було в чудовому стані 2 роки тому», — розповів Саррі.

Також наставник поділився своїми думками з приводу перспектив Челсі в Лізі Європи.

«Краще зіграти з "Наполі" у фіналі. По-перше, це буде означати, що ми [Челсі] у фіналі. По-друге, це буде означати, що Наполі у фіналі. Ви добре знаєте про моє зв'язку з містом, людьми. Мені буде дуже складно протистояти Наполі раніше, ніж у фіналі», — заявив італієць.

Крім того, Саррі зазначив кількох футболістів у складі "Динамо", а також розповів про головну причину поразки киян.

«Кого б виділив з динамівських футболістів? Циганков, 15 номер – знаю його, тому що він грав проти Наполі 2 року тому в Лізі чемпіонів. Вважаю, у нього чудове майбутнє тут і в одному з топ-чемпіонатів Європи. Також вважаю, що 8 номер [Шепелєв] зможе сильно додати у майбутньому.

Думаю, на даному відрізку сезону для Динамо проблема полягає у фізичному стані. Можливо, склад Динамо 2 роки тому був сильнішим, але зараз у них дуже молода команда і у них чудове майбутнє», — додав наставник Синіх.

Ця перемога дозволила Челсі вийти в 1/4 фіналу турніру.

Цікаво, що лондонці завдали Динамо найбільшої поразка в єврокубках на своєму полі.