Василь Сачко залишив посаду головного тренера полтавської команди / vorskla.com.ua

Футбольний клуб Ворскла (Полтава) оголосив про відставку головного тренера команди Василя Сачка.

Сьогодні після зустрічі керівництва клубу з Василем Сачком сторони вирішили не продовжувати співпрацю, дотерміново припинивши дію чинного контракту тренера з клубом, йдеться у повідомленні на офіційному сайті клубу.

Після довготривалої зустрічі, яка проходила за зачиненими дверима, всі потисли руки, подякувавши один одному за співпрацю, за час якого жодного разу не виникало суперечок та моментів незгоди.

Відео дня

"Футбольний клуб «Ворскла» (Полтава) цінує внесок Василя Сачка у розвиток клубу – як гравця і тренера. Двері клубу для шанованого фахівця і великого друга клубу завжди будуть відчиненими.  

Дякуємо за проявлений високий професіоналізм у ставленні до справи, який слугує прикладом для наслідування наступникам. Подальших успіхів у професійній кар’єрі, Василю Вікторовичу!", - йдеться у повідомленні.

Сачко очолив Ворсклу 12 червня 2013 року. Тричі за тренерства Василя Вікторовича команда брала участь у єврокубках. Найвищим же досягненням стало здобуття бронзових нагород Чемпіонату України сезону 2017/2018 та другий в клубній історії старт у груповому етапі Ліги Європи УЄФА.