Антуан Грізманн / REUTERS

Мадридський "Атлетіко" опублікував офіційну заяву з приводу потенційної угоди з "Барселоною" щодо переходу нападника збірної Франції Антуана Грізманна.

"14 травня Антуан Грізманн повідомив клубу і нашому тренерському штабу про рішення піти у кінці сезону. Через кілька днів ми дізналися, що він ще в березні погодив контракт з "Барселоною", а його умови обговорювалися ще в лютому.

Читайте такожПрийняв всі умови: Неймар близький до трансферу в іспанський суперклуб

Відео дня

Вчора відбулася зустріч Мігеля Анхеля Хіля з гендиректором "Барселони" Оскаром Грау на прохання останніх. В ході переговорів Грау зажадав відстрочки виплати 120 мільйонів євро відступних, які прописані в контракті гравця з 1 липня.

У підсумку "Атлетіко" відповів негативно, тому що футболіст і "Барселона" не поважають наш клуб та його вболівальників. Ми попросили гравця і його агента в наступну неділю з'явитися на клубній базі та почати підготовку до нового сезону.

"Атлетіко" хоче висловити сильну відразу до поведінки обох сторін, а особливо - "Барселони". Цей клуб змусив гравця розірвати відносини з "Атлетіко" по ходу сезону, коли ми грали в Лізі чемпіонів з "Ювентусом" і боролися за титул Ла Ліги з самою "Барселоною", - свідчить заява.

Раніше УНІАН повідомляв, що "Атлетіко" здійснив рекордний трансфер в історії клубу.