Команда Хацкевича захистила титул / фото: ФК Шахтар

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про перемогу над донецьким "Шахтарем" у матчі за Суперкубок України з рахунком 2:1.

Слова тренера призводить Tribuna.com.

Читайте такожДинамо у вольовому стилі обіграло Шахтар у матчі за Суперкубок України

Відео дня

"На початку першого і другого таймів ми не завжди правильно розташовувалися на полі. На даний момент наш функціональний стан не дозволяє чинити тиск, володіти м'ячем і більше з ним грати. Зрозуміло, що у "Шахтаря" більш технічні та швидкі футболісти, тому і краще вихід з оборони в атаку.

Перший момент ми самі собі створили, коли Миколенко віддав неточну передачу, але здорово зіграв Бойко. Потім у нас були хороші переходи з оборони в атаку, останній пас Вербича, завершальний етап.

Що стосується другого тайму - рахунок на табло. Ми терпіли. На матч ми виходили в статусі володаря Суперкубку, і не мали права цю перевагу віддавати.

Нам є ще над чим працювати. Ми відчуваємо проблеми в атаці: Циганков і Соль травмовані. Випускаючи на поле Вербича та Кадара, ми теж ризикували, адже і у них проблеми зі здоров'ям. Нам потрібно через матчі набирати функціональні кондиції.

Так, "Шахтар" більше володів м'ячем, особливо у другому таймі, але вони не скористалися своїми шансами, а ми скористалися", - відзначив Хацкевич.

Раніше УНІАН повідомляв, що "Динамо" зрівнялося з "Шахтарем" за кількістю титулів в історії України.